Hotel Perla Oltului *** este locul in care va puteti bucura de conditii de cazare si facilitati superioare tuturor hotelurilor de trei stele din statiunea balneo climaterica Calimanesti Caciulata. Hotel Perla Oltului *** combina serviciile de cazare excelente cu dotari si facilitati menite sa va ofere confort si liniste pe durata intregului sejur.

Facilitati Hotel Perla Oltului ***

  • Restaurant
  • Wi-Fi Internet
  • Bar
  • Piscina
  • Parcare
  • Centru Fitness
  • Sala de conferinte
  • Plata card

Crama Traditionala

Crama traditionala cu dotari vintage si atmosfera intima reprezinta un punct de atractie pentru iubitorii si degustatorii licorilor bahice. Cu o capacitate de 16 locuri, crama poate fi pusa la dispozitia oaspetilor la cerere pentru degustari de vinuri, servire a preparatelor speciale (vanatoresti, traditionale, la comanda – preparate la protap, berbecut,purcel,etc. ) mese rotunde, aniversari, petreceri cu circuit inchis, etc.

Sala de conferinta

Incinta moderna si eleganta cu o capacitate de 40 – 50 de locuri, SALA DE CONFERINTE are o suprafata de aproximativ 75mp si este dotata cu video-proiector incorporat, laptop, sisteme de auditie si amplificare, flip-chart cu markere si hartie speciala, minibar, WIFI gratuit.

Deasupra salii de Conferinte , prin acces direct se ajunge in salonul Cofee Break , unde oaspetii pot servi mici gustari, free bar, jocuri de societate (sah,table, rummy), etc.

Sala de Fitness

Se afla la etajul 1 in incinta Hotelului si are o suprafata de aproximativ 55 m2 putand gazdui pana la 12 persoane simultan. Facilitatile salii de fitness includ: baie proprie cu dus, vestiar si casute de pastrare a bunurilor de mici dimensiuni (pentru perioada folosirii salii de fitness), aparatura specifica (bicicleta, aparatura de tonifiere a musulaturii, gantere, etc.)

Piscina apa termala, acoperita si cu access din hotel

Piscina Complexului Turistic “Perla Oltului” este incalzita cu apa termala controlata(aprox. 37 grade Celssius) , se afla in interiorul Hotelului si ofera acces direct catre camere. Suprafata piscinei este de aprox 130 mp, adancimea maxima a bazinului fiind de 1,55 metri cu o capacitate de 36 de persoane. Incinta este utilata cu dusuri, cabine de schimb pentru femei si barbati, uscatoare de par si toaleta proprie. Piscina are iesire directa pe una din terasel restaurantului

Sauna

Sauna din lemn poate gazdui pana la 3 persoane , este incalzita la cerere sau cu programare la receptia hotelului si reprezinta o facilitate contra cost.

Parcare iluminata